Ontdek het festival “Les Ardentes”

De comeback van Stromae is niet onopgemerkt gebleven en dat merk je ook aan de festivalagenda. Tijdens Les Ardentes op 7, 8, 9 en 10 juli 2022 staan er namelijk tal van straffe namen op het podium, maar Stromae sluit af in stijl op zondag. Het festival in Luik heeft naast onze Belgische trots nog een ijzersterke line-up voor muziekliefhebbers met grote namen zoals ASAP Rocky, Orelsan, Megan Thee Stallion, PNL, Damso, Anderson Paak, Ninho en Tyler, The Creator.

Mis deze zomer geen seconde van je favoriete artiesten op Les Ardentes dankzij Proximus Pickx. We brengen de festivalsfeer tot bij je thuis via je tv, smartphone of tablet. Ontdek de livestream vanop de festivalweide en de video-on-demand die achteraf te bekijken is. Op de website van Proximus Pickx vind je alle informatie die je nodig hebt om vanuit je zetel te genieten. Van foto’s tot aftermovies, verslag vanop het festivalterrein, live concerten en natuurlijk interviews en portretten van de beste artiesten, het is alsof je er zelf bij bent. Zin om ook echt mee te dansen? Neem dan zeker samen met enkele bekende influencers deel aan de Pickx Dance Challenge via onze sociale media!

Wil je niets missen van de zomerfestivals? Ontdek alle grote festivals in België via Proximus Pickx en beleef de muziek alsof je zelf op de weide staat. Dompel je helemaal onder in de festivalsfeer met Proximus Pickx en jouw Flex-pack. Kies de formule die bij jou past om van alle muziekinhoud te genieten.